. EuroJet :: Sorento :: AVIO - Sorento - 8.11.-10.11. - direktan čarter let

AVIO - Sorento - 8.11.-10.11. - direktan čarter let

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan (petak, 08.novembar)                             Beograd – Napulj – Sorento

 

Sastanak grupe na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Max Travel-a broj 702, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Napulj kompanijom Air Serbia u 07.00h. Po sletanju panoramsko razgledanje Napulja autobusom: luka, trg Garibaldi, ulica Umberta I, trg Municipio sa Anžujskim dvorcem... Nakon razgledanja transfer do Sorenta. Smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora sastanak sa vodičem i organizovana kratka šetnja gradom: Katedrala Santi Filipo i Đakomo (bez ulaznica), Narodna vila sa božanskim vrtom, glavni gradski trg Torkvato Taso. Slobodno veče za individualno razgledanje. Noćenje.

 

2.dan (subota, 09.novembar)                            Sorento – Amalfi – Pozitano - Sorento

 

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet slikovitom obalom Amalfi, jednom od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, dramatična i spektakularna, proteže se od mesta Pozitano do grada Salerno. Kratka foto-pauza iznad Pozitana, jedna od najlepših razglednica s obale Amalfi je panoramski pogled na Pozitano, nekada ribarsko mesto usečeno u obalu, slikovito i romantično, ovekovečeno u mnogim američkim filmovima. Nastavak putovanja do Amalfija, nekadašnje moćne pomorske sile po kome je cela obala dobila ime. Sam grad se nalazi pod UNESCO zaštitom, biser je srednjovekovne arhitekture sa uskim ulicama i obilazi se peške. Šetnja do katedrale Sv. Andrije sa upečatljivim stubištem i dekorativnom fasadom. Nakon obilaska, nastavak putovanja do mesta Ravelo, smeštenog u brdima iznad Amalafija, odakle se pružaju čuvene filmske panorame obale Amalfi. Povratak u Sorento. Noćenje.

 

3.dan (nedelja, 10.novembar)                           Sorento – Pompeja – Beograd

 

Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Transfer do Pompeje. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog cartstva, u avgustu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način je do danas sačuvana jedinstvena slika arhitekture, urbanizma, načina života jednog grada dnevne imperije. Dvočasovni obilazak grada: Bazilika, forum, trg, Macelluma, termalna kupatila, faunova kuća, pekara, javna kuća, teatar. Nakon obilaska, transfer do aerodroma u Napulju. Direktan čarter let za Beograd u 21.00h. Po sletanju u Beograd kraj programa.

 

 

 

                                                                                                                               Cene su po osobi u € za navedeni period

 

HOTEL/KATEGORIJA

TIP SOBE

USLUGA

08.11.2019. – 10.11.2019.

3 dana / 2 noćenja

RIVAGE 3*

1/2

BB

345

treća osoba

335

dete 2-12 god.

325

1/1

399

HOTEL ASCOT 4*

1/2

BB

355

treća osoba

340

dete 2-12 god.

335

1/1

405

EUROPA PALACE 4*sup

1/2

BB

395

treća osoba

380

dete 2-12 god.

370

1/1

455

 

                Legenda: 1/2-dvokrevetna soba, 1/1-jednokrevetna soba, BB - noćenje sa doručkom (samoposluživanje-izbor više jela).

 

 

 

   

 

 

 

OPIS HOTELA:

 

HOTEL RIVAGE 3* www.hotelrivage.com

 

Hotel se nalazi preko puta hotela Ascot u centalnom delu Sorenta. Sobe poseduju kupatilo, telefon, sef, mini bar, TV, nemaju sve sobe balkon. U sklopu hotela nalaze se bazen, restoran i bar. Doručak se služi u hotelskom restoranu.

 

 

 

HOTEL ASCOT 4* https://www.hotelascotsorrento.com/en/

 

Lokacija: Hotel Ascot se nalazi u centralnom delu Sorenta u blizini trga Piazza Tasso. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen sa terasom za sunčanje. Besplatan wi fi u predvorju hotela. Komforne sobe sa kupatilom, telefonom, tv-om, mini barom, ketlerom, sefom i klima uređajem.. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.

 

 

 

HOTEL EUROPA PALACE 4*s  www.europapalace.com

 

Hotel Europa Palace  nalazi se na litici iznad mora, u centru Sorenta, udaljen oko 350 metara od glavne ulice. Betonska plaža se nalazi ispod hotela i do nje se može doći liftom ili stepenicama. Na plaži su obezbeđene ležaljke i suncobrani za goste hotela. Hotel sadrži  restoran, bar, bazen, panoramska terasa na kojoj se služi večera, wi-fi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, klimu, sef, wi-fi. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

 

 

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

 

Opisi izleta je sadržan u programu putovanja. Fakultativni izlet se može rezervisati i uplatiti isključivo u agenciji, najkasnije 14 dana pre putovanja. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika.