Hotel Astoria star star star star

Hotel Astoria

HOTEL ASTORIA 4* www.hotelastoriasorrento.com

Hotel je lociran u centru Sorenta, u staom gradu, samo nekoliko minuta udaljen od Trga Tasso i bazilike Sant Antonija. Korzo Italija i luka su udaljeni oko 10 minuta hoda. Sve sobe u hotelu opremljene su LCD TV-om, aparatom za kafu ili čaj. WiFi konekcija dostupna je u celom hotelu kao i u sobama. Doručak na principu samoposluživanja se služi u hotelskom restoranu.

 

Pošaljite upit

Popusti i doplate

CENA ARANŽMANA: 399€

DOPLATE:
• Doplata za jednokrevetnu sobu: 80€
• Treća odrasla osoba: 389€
• Dete 2-12 godina: 379€

Opis aranžmana

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (petak 19. april) Beograd – Napulj - Sorento Sastanak grupe na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod saltera Eurojet-a broj 705, dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Napulj kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim časovima. Po sletanju panoramsko razgledanje Napulja autobusom: luka, trg Garibaldi, ulica Umberta I, trg Municipio sa Anžujskim dvorcem... Nakon razgledanja transfer do Sorenta. Smeštaj u hotelu. Nakon kraćeg odmora sastanak sa vodičem i organizovana kratka šetnja gradom: Katedrala Santi Filipo i Đakomo (bez ulaznica), Narodna vila sa božanskim vrtom, glavni gradski trg Torkvato Taso. Slobodno vece za individualno razgledanje. Noćenje.

2.dan (subota 20.april) Sorento Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet slikovitom obalom Amalfi, jednom od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, dramatična i spektakularna, proteže se od mesta Pozitano do grada Salerno. Kratka foto-pauza iznad Pozitana, jedna od najlepših razglednica s obale Amalfi je panoramski pogled na Pozitano, nekada ribarsko mesto usečeno u obalu, slikovito i romantično, ovekovečeno u mnogim američkim filmovima. Nastavak putovanja do Amalfija, nekadašnje moćne pomorske sile po kome je cela obala dobila ime. Sam grad se nalazi pod UNESCO zaštitom, biser je srednjovekovne arhitekture sa uskim ulicama, obilazi se peške. Šetnja do katedrale Sv. Andrije s upečatljivim stubištem i dekorativnom fasadom. Nakon obilaska nastavak putovanja do mesta Ravello, smeštenog u brdima iznad Amalafija, odakle se pružaju čuvene filmske panorama obale Amalfi. Povratak u Sorento. Noćenje.

3.dan (nedelja 21. april) Sorento Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet – obilazak ostrva Kapri. Polazak do luke u Sorentu u dogovoreno vreme i ukrcavanje na brod. Nakon polučasovne plovidbe Napuljskim zalivom pored obale Sorenta stiže se na jedno od najpoznatijih ostrva Mediterana. Dugačko je 7 km, a široko blizu 3 km. Kapri je bio letnja rezidencija dvojice imperatora: Oktavijana i Tiberija. U XVII i XVIII veku bilo je omiljeno boravište španskih Burbona (koji su vladali Napuljem), a od XIX do sredine XX veka utočište mnogih poznatih slikara, pisaca, političkih prognanika i ekscentrika. Gradić Kapri je danas mondensko letovalište na čijim se uskim krivudavim uličicama nižu glamurozni izlozi najpoznatijih svetskih modnih kreatora. Po dolasku odlazak minibusom do Anacapri-ja gde se setajući posmatra panorama crkve Sv. Mihajla i Sv. Sofije, staro groblje, panorama Vile švedskog lekara Axel Munthe-a i vidikovac na ostrvo i ka feničanskim stepenicama. Potom odlazak minibusom do centra Capri-ja uz šetnju na glavnom gradskom trgu, Piazza Umberto I, i kroz trgovačke uličice do na kraju nezaobilazne posete Avgustovim Vrtovima. Slobodno vreme do popodnevnog broda za Sorento. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (ponedeljak 22.april) Sorento – Pompeja - Beograd Doručak. Slobodan dan za aktivnosti do večernjeg transfera na aerodrom ili fakultativni obilazk Pompeje. U I veku naše ere, Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog cartstva, u avgustu 79.godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga “čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma, načina života jednog grada dnevne imperije. Dvočasovni obilazak grada: Bazilika, forum, trg, Macelluma, termalna kupatila, faunova kuća, pekara, javna kuća, teatar. Nakon obilaska transfer do aerodroma u Napulju. Direktan čarter let za Beograd u kasnim večernjim časovima. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENE:
- Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg.
- Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

FAKULTATIVNI PROGRAM: Opisi izleta su sadrzani u programu putovanja. Fakultativni izleti se moraju uplatiti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti na svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 3 navedena izleta:

Cena po osobi – OBAVEZNO PLAĆANJE U AGENCIJI
KAPRI 75€
OBALA AMALFI 55€
POMPEJA 50€
KOMPLET TRI IZLETA 165€

Program obuhvata

  • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Napulj - Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let);
  • Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem;
  • Transfere prema programu;
  • Usluge vodiča na srpskom jeziku;
  • Troškove organizacije i vođenja putovanja;

Program ne obuhvata

  • Aerodromske takse 47,07 eur (Beograd 22,40 eur i Napulj 25,3 eur), plaćaju se u agenciji uz aranžman i podložne su promeni
  • Fakultativne izlete (ulaznice nisu uključene u cenu
  • Putno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji!
  • Individualne troškove putnika

Uslovi i način plaćanja

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE

Način plaćanja:
• Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana
• Kreditne kartice banke Intesa na 6 rata bez uvećanja (Banca Intesa Master Card, Visa i American Express),
• Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina),
• Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express i Diners (isti uslovi kao gotovina),
• Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije;

NAPOMENE: Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta I stizanja u hotel posle 20h:30min. U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe! Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela! Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja). Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu). Eurojet nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA). Agencija zadrava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR SERBIA) ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 100 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU. VAŽNE NAPOMENE: KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Eurojet/MaxTravel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti i posebni uslovi organizatora putovanja agencije ”MaxTravel” uskljadjeni sa YUTA standardom. Program br. 1 od 29.01.2019. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65/2010 od 02.02.2010.

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

LETO 2019 - GRČKA

249.0 € , 13. 06. 19.

Krf - Leto 2019, Grčka

335.0 € , 14. 06. 19.

Krit Hanja - Leto 2019, Grčka

315.0 € , 14. 06. 19.

Krit Heraklion - Leto 2019, Grčka

340.0 € , 16. 06. 19.

Rodos - Leto 2019, Grčka

145.0 € , 01. 06. 19.

Skiatos - Leto 2019, Grčka

24.0 € , 25. 05. 19.

Jonska obala - Leto 2019, Grčka

37.0 € , 26. 04. 19.

Halkidiki Atos - Leto 2019, Grčka

18.0 € , 25. 05. 19.

Tasos - Leto 2019, Grčka