Hotel CIUTAT VELLA star star star

Hotel CIUTAT VELLA

www.hotelciutatvella.com

Ovaj moderni butik hotel je smešten u istorijskom centru Barselone, na svega 4 minuta hoda od Šetališta Las Ramblas i Trga Katalonija. U ponudi ima živopisno i moderno uređene sobe. Pored toga nudi krovnu terasu sa hidromasažnom kadom. Gosti butik hotela Ciutat Vella mogu uživati u besplatnoj kafi. Na raspolaganju je i besplatan internet terminal. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.Sobe butik hotela Ciutat Vella poseduju velike prozore i flat-screen TV. Pored toga sadrže moderno uređeno kupatilo sa tušem.Stanica metroa Univerzitat je udaljena svega 3 minuta.

Pošaljite upit

Popusti i doplate

CENA ARANŽMANA PO OSOBI 499€

Opis aranžmana

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (27. april) – Sastanak putnika na aerodromu ‘’Nikola Tesla’’ dva sata pre leta kod šaltera EuroJeta. Let za Barselonu preko Minhena u 13:10h. Sletanje u Minhen 14:40h. Nastavak puta za Barselonu u 15:50h. Sletanje u Barselonu 17:50h. Transfer do hotela. Slobodno veče. Noćenje.

2.dan (28. april) – Doručak. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem. Obilazak najvećih znamenitosti prelepe Barselone: Kolumbov spomenik, brdo Monžuik - vidikovac, Olimpijski stadion, trg Plaza Espana, Gran via, avenija Paseo de Gracia, Casa Batllo, Casa Mila (La Pedrera), Sagrada Familija, Gotska četvrt. Nakon panoramskog razgledanja grada smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.dan (29. april) – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni obilazak Gerona/Figueras. Povratak u hotel. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

4.dan (30. april) – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakulatativni poludnevni obilazak Tri parka: Park Guel, Tibidado, Poble Espanyol. Po povratku sa izleta slobodan ostatak dana. Noćenje.

5.dan (01.maj) – Doručak. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 11:55h. Sletanje u Minhen 13:55h. Nastavak puta za Beograd u 15:00h. Sletanje u Beograd u 16:25h. Kraj programa.

FAKULTATIVNI PROGRAM:

Gerona i Figueras Đironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Izlet obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za Muzej. CENA: 70€

TRI PARKA: Park Guel, Tibidado i Poble Espanyol Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Izlet obuhvata autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku, ulaznicu za etno selo Pueblo Espanjol. CENA: 50€

Program obuhvata

  • Avio prevoz Beograd – Barselona – Beograd (preko Minhena) avio kompanijom Lufthansa;
  • Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u ponuđenom hotelu:
  • Transfere prema programu;
  • Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča;
  • Usluge vodiča na srpskom jeziku;
  • Troškove organizacije putovanja;

Program ne obuhvata

  • Avio takse u iznosu od 150€;
  • Putno zdravstveno osiguranje;
  • Fakultativne izlete;
  • Individualne troškove

Uslovi i način plaćanja

Način plaćanja: Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana, Kreditne kartice banke Intesa na 6 rata bez uvećanja (Banca Intesa Master Card, Visa i American Express), Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina), Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina), Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max Travela, Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
NAPOMENE: Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Pasoš mora biti važnosti minimum 5 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
VAŽNE NAPOMENE: KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 25 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama). MaxTravel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti i posebni uslovi organizatora putovanja agencije ”MaxTravel” uskljadjeni sa YUTA standardom. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

LETO 2019 - GRČKA

249.0 € , 13. 06. 19.

Krf - Leto 2019, Grčka

335.0 € , 14. 06. 19.

Krit Hanja - Leto 2019, Grčka

315.0 € , 14. 06. 19.

Krit Heraklion - Leto 2019, Grčka

340.0 € , 16. 06. 19.

Rodos - Leto 2019, Grčka

145.0 € , 01. 06. 19.

Skiatos - Leto 2019, Grčka

24.0 € , 25. 05. 19.

Jonska obala - Leto 2019, Grčka

37.0 € , 26. 04. 19.

Halkidiki Atos - Leto 2019, Grčka

18.0 € , 25. 05. 19.

Tasos - Leto 2019, Grčka