Madrid i Andaluzija star star star

Madrid i Andaluzija

OPISI HOTELA:

Hotel El Pasaje 3* - Madrid www.elpasajehs.com

Hotel Don Curro 3* - Malaga www.hoteldoncurro.com

Hotel Monasterio De Los Basilios – Granada www.maciamonasterio.com

Hotel Derby Sevilla 3*- Sevilja www.hotelderbysevilla.com

Hotel Eurostars Maimonides – Kordoba www.eurostarshotels.com

 

Svi hoteli su smešteni u užem ili širem centru gradova, na pešačkoj udaljenosti od najvećih atrakcija i znamenitosti. Hoteli su standardne katergorizacije sa 3*. Sobe u hotelima su komforne, poseduju TV i Wi-Fi konekciju. Doručak na bazi samoposluživanja se služi u hotelskom restoranu.

Pošaljite upit

Popusti i doplate

CENA ARANŽMANA: 845€

Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi: 820€ (na upit) Doplata za jednokrevetnu sobu: 250€

Opis aranžmana

PROGRAM PUTA:

1 dan (26/04) – BEOGRAD – MINHEN - MADRID Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”. Let za Madrid avio kompanijom Lufthansa preko Minhena u 13:10h . Dolazak na madridski aerodrom u 18:05h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan (27/04) – MADRID Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u trajanju od 3 sata, sa vodičem na srpskom jeziku: Puerta del Sol (Sunčana kapija), Kraljevska palata, Kraljevsko pozorište, katedrala Almudena, Puerta de Toledo (slavoluk), Neptunov trg, Trg Sibeles, park Retiro, Kapija Alkala, kvart Salamanka, Nacionalna biblioteka, Kolumbov trg, Gran Via, Španski trg. Slobodno posle podne. Noćenje.

3. dan (28/04) – MADRID - SEVILJA Doručak. Putovanje ka Andaluziji. Transfer od Madrida do Sevilje. Pešački obilazak centra grada sa vodičem: Seviljska katedrala - najveća gotska katedrala u Španiji, Kraljevski dvorac – nekadašnja mavarska palata iz XIV veka koju danas španski kraljevi koriste kao rezidenciju, šetnja starim gradskim jezgrom. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan (29/04) – SEVILJA - KORDOBA Doručak. Transfer iz Sevilje do Kordobe. Poludnevni obilazak grada sa vodičem. Obilazak Meskite - katedrale i nekadašnje velike džamije, ukoliko bude otvorena. Slobodno vreme za individualni obilazak centra Kordobe i zavirivanje u karakteristična patija (dvorišta) jevrejske četvrti. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan (30/04) –KORDOBA – GRANADA Doručak. Transfer iz Granade u Kordobu. Poludnevni obilazak grada sa vodičem. Obilazak Meskite - katedrale i nekadašnje velike džamije, ukoliko bude otvorena. Slobodno vreme za individualni obilazak centra Kordobe i zavirivanje u karakteristična patija (dvorišta) jevrejske četvrti. U popodnevnim časovima, polazak za Malagu. Popodnevni transfer u Malagu. Slobodno vreme u Malagi. Odlazak u Torremolinos. Noćenje.

6. dan (01/05) – GRANADA – MALAGA Doručak. Obilazak Alhambre, koja se uzdiže iznad grada i reke Daro, okružena šumom. Vojno utvrđenje, palata mavarskih vladara iz XIII i XIV veka, španskih katoličkih kraljeva iz XVI i XVII veka – ovaj velelepni kompleks zauzima značajno mesto u istoriji španske arhitekture. Obilaze se vrtovi Heneralife, Palata Karla V, Nasridove palate: Mešuar, Dvorište lavova, Dvorište mirti... Šetnja do centra grada: panorama katedrale, palate Madrasa, Novi Tg, Trg Bib Rambla, šetnja uskim ulicama kvarta Albaisin do vidikovca Svetog Nikole.Povratak u Malagu. Slobodno vreme za šetnju i obilazak Malage. Noćenje.

7. dan (02/05) –MALAGA - BEOGRAD Doručak. Transfer do aerodoma u Malagi. Let za Beograd preko Ciriha u 12:55h. Dolazak u Beograd u 19:20h. Kraj programa.

 

Program obuhvata

  • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Minhen-Madrid; Malaga - Cirih-Beograd sa Lufthans-om;
  • Smeštaj u hotelima u Madridu na bazi 2 noćenja sa doručkom, u Sevilji na bazi 1 noćenja sa doručkom, u Kordobi na bazi 1 noći sa doručkom i u Granadi u na bazi 2 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama
  • Transfere na relacijama aerodrom-hotel u Madridu i hotel-aerodrom u Malagi svi ostali transferi prema program
  • Poludnevno panoramsko razgledanje Malage, Alhambre, Kordobe, Sevilje i Madrida sa lokalnim vodičem
  • Ulaznice u Alhambru, Meskitu i Katedralu u Sevilji
  • Troškove organizacije i vodjenja putovanja

Program ne obuhvata

  • Avionske takse (oko 175€ na dan objavljivanja programa) - plaćanje u agenciji u dinarima -cena taksi je podložna promeni.
  • Gradske takse
  • Putno zdravstveno osiguranje – plaćanje u agenciji!
  • Individualne troškove putnika

Uslovi i način plaćanja

Način plaćanja:
• Gotovinsko plaćanje : - 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana
• Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
• Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express, Diners (isti uslovi kao gotovina),
• Čekovi građana: mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate ili na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10 % na ostatak dugovanja.
• Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja,
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
VAŽNE NAPOMENE: MINIMUM ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE 20 PUTNIKA Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. MaxTravel/Eurojet zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti i posebni uslovi organizatora putovanja agencije ”MaxTravel” uskljadjeni sa YUTA standardom. Program br. 1 od 01.02.2019. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

SKIJANJE 2018/19

427.0 € , 09. 03. 19.

Bad Kleinkirchheim - Skijanje, Austrija

92.0 € , 09. 03. 19.

Kaprun - Skijanje, Austrija

62.0 € , 09. 03. 19.

Bad Gastein - Skijanje, Austrija

50.0 € , 10. 03. 18.

Solden - Skijanje, Austrija

60.0 € , 09. 03. 19.

Zell am See - Skijanje, Austrija

87.0 € , 09. 03. 19.

Bad Hofgastein - Skijanje, Austrija

298.0 € , 04. 03. 17.

Mayrhofen - Skijanje, Austrija

349.0 € , 15. 03. 19.

Les 2 Alpes - Skijanje , Francuska

23.0 € , 21. 02. 19.

Borovec - Skijanje, Bugarska

17.0 € , 24. 02. 19.

Bansko - Skijanje, Bugarska