. EuroJet :: Kapadokija :: AVIO - Kapadokija - 07. - 11.mart

AVIO - Kapadokija - 07. - 11.mart

Program putovanja:

1.dan (četvrtak 07.mart) - Sastanak grupe sa vodičem na aerodromu “Nikola Tesla” u 07:00h. Let za Istanbul u 09:00h. Sletanje u Istanbul u 12:40h, nastavak leta za Kapadokiju u 18:20h, sletanje na Kapadokiju u 19:45h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Večera. Noćenje.

2.dan (petak 08.mart) – Doručak. Celodnevni izlet Muzej na otvorenom. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Mogućnost organizovanja turske večeri (fakultativno). Večera. Noćenje. (cena turske večeri: 48 €)

3.dan (subota 09.mart) - Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet Dolina Ihlara i Podzemni grad. Veruje se da je u dolini smešteno više od četiri hiljade stanova i stotinak peć inskih crkava ukrašenih freskama. Oko osamdeset hiljada ljudi je nekada živelo u dolini Ihlara. Povratak oko 18h. Slobodno vreme za samostalnu šetnju. Povratak u hotel u večernjim časovima. Večera . Noćenje. (cena izleta: 60 €)

4.dan (nedelja 10.mart) - Doručak. Slobodan dan ili fakultativni celodnevni izlet za Sinasos, Soganli i “Tri prelepe vinske biljke” poseta vinariji i vinskom podrumu ,vinarija u kojoj se na 60m ispod nivoa zemlje mogu videti ostaci vinarije koji datiraju još iz četvrtog veka pre nove ere. (cena 50 €), ili fakultativni izlet letenje balonima (165 €). Šetnja gradom sa vodičem. Slobodno vreme za slikanje i razgledanje. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5.dan (ponedeljak 11.mart) - Doručak. Odjava iz hotela. Transfer na aerodrom. Let za Istanbul u 09:40h. Nakon sletanja u Istanbul u 11:15h, nastavak leta za Beograd u 19:50h. Sletanje u Beograd u 19:30h po lokalnom vremenu. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

NAPOMENE:
- Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg.
- Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

FAKULTATIVNI IZLETI: Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta vodiču. Minimum za realizaciju je 12 prijavljenih putnika, po izletu. Cena je bazirana na navedenom minimumu putnika i moguća je realizacija ukoliko se prijavi manji broj putnika, uz korekciju cene.

Cena po osobi u €
Tursko veče  48
Ihlara I Podzemni grad  60
Sinasos, Soganli I Tri vinske biljke  50
Letenje balonima  165