Hotel Floria star star star star

Hotel Floria

HOTEL FLORIA 4*  www.floriahotel.com

Hotel se nalazi na oko 50km od aerodroma Nevsehir. Na oko 600m od centra grada i 15 minuta do Muzeja na otvorenom. Hotel poseduje bazen, restoran, teren za košarku, kao i stolove za stoni tenis. Usluga je na bazi polupansiona, na bazi švedskog stola. Svaka soba poseduje TV, fen za kosu, mini bar i sef.

Pošaljite upit

Popusti i doplate

CENA ARANŽMANA: 460€

Opis aranžmana

Program putovanja:

1.dan (četvrtak 07.mart) - Sastanak grupe sa vodičem na aerodromu “Nikola Tesla” u 07:00h. Let za Istanbul u 09:00h. Sletanje u Istanbul u 12:40h, nastavak leta za Kapadokiju u 18:20h, sletanje na Kapadokiju u 19:45h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Večera. Noćenje.

2.dan (petak 08.mart) – Doručak. Celodnevni izlet Muzej na otvorenom. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Mogućnost organizovanja turske večeri (fakultativno). Večera. Noćenje. (cena turske večeri: 48 €)

3.dan (subota 09.mart) - Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet Dolina Ihlara i Podzemni grad. Veruje se da je u dolini smešteno više od četiri hiljade stanova i stotinak peć inskih crkava ukrašenih freskama. Oko osamdeset hiljada ljudi je nekada živelo u dolini Ihlara. Povratak oko 18h. Slobodno vreme za samostalnu šetnju. Povratak u hotel u večernjim časovima. Večera . Noćenje. (cena izleta: 60 €)

4.dan (nedelja 10.mart) - Doručak. Slobodan dan ili fakultativni celodnevni izlet za Sinasos, Soganli i “Tri prelepe vinske biljke” poseta vinariji i vinskom podrumu ,vinarija u kojoj se na 60m ispod nivoa zemlje mogu videti ostaci vinarije koji datiraju još iz četvrtog veka pre nove ere. (cena 50 €), ili fakultativni izlet letenje balonima (165 €). Šetnja gradom sa vodičem. Slobodno vreme za slikanje i razgledanje. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

5.dan (ponedeljak 11.mart) - Doručak. Odjava iz hotela. Transfer na aerodrom. Let za Istanbul u 09:40h. Nakon sletanja u Istanbul u 11:15h, nastavak leta za Beograd u 19:50h. Sletanje u Beograd u 19:30h po lokalnom vremenu. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

NAPOMENE:
- Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg.
- Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

FAKULTATIVNI IZLETI: Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta vodiču. Minimum za realizaciju je 12 prijavljenih putnika, po izletu. Cena je bazirana na navedenom minimumu putnika i moguća je realizacija ukoliko se prijavi manji broj putnika, uz korekciju cene.

Cena po osobi u €
Tursko veče  48
Ihlara I Podzemni grad  60
Sinasos, Soganli I Tri vinske biljke  50
Letenje balonima  165

Program obuhvata

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Kapadokija,Kapadokija-Istanbul-Beograd, kompanijom Turkish Airlines.
 • Smeštaj u hotelu na bazi 4 noćenja na bazi polupansiona u standardnim dvokrevetnim sobama.
 • Transfere prema programu,
 • Panoramsko razgledanje grada,
 • Izlet Muzej na otvorenom,
 • Usluge vodiča na srpskom jeziku,
 • Troškove organizacije i vođenja putovanja.

Program ne obuhvata

 • Aerodromske takse 166 € na dan objavljivanja programa plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni),
 • Gradska taksa (placanje u gotovini na recepciji hotela),
 • Fakultativne izlete,
 • Putno zdravstveno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRBIJI – plaćanje u agenciji,
 • Individualne troškove putnika.

Uslovi i način plaćanja

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana. 1. UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano. 2. TURISTIČKIM KREDITOM 3.UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA- Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije , ostatak uplate čekovima građana na 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10,20 i 30-og u mesecu. 4.PLATNIM KARTICAMA-Sa kojima agencija ima skopljen Ugovor (Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina i American Express). 5.PLAĆANJE NA RATE- Bez kamate, kreditnim karticama Intesa banke I Komercijalne banke (Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina ) do 6 rata. I rata se mora realizovati mesec dana kasnije od trenutka uplate akontacije. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude. Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

NAPOMENE: Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe! Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela! Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja). Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima Agencija nije odgovorna za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. MaxTravel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Uz ovaj program važe opšti i posebni uslovi organizatora putovanja agencije ”MaxTravel” uskljadjeni sa YUTA standardom. Program br. 1 od 30.01.2019. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

LETO 2019 - GRČKA

249.0 € , 13. 06. 19.

Krf - Leto 2019, Grčka

335.0 € , 14. 06. 19.

Krit Hanja - Leto 2019, Grčka

315.0 € , 14. 06. 19.

Krit Heraklion - Leto 2019, Grčka

340.0 € , 16. 06. 19.

Rodos - Leto 2019, Grčka

145.0 € , 01. 06. 19.

Skiatos - Leto 2019, Grčka

24.0 € , 25. 05. 19.

Jonska obala - Leto 2019, Grčka

37.0 € , 26. 04. 19.

Halkidiki Atos - Leto 2019, Grčka

18.0 € , 25. 05. 19.

Tasos - Leto 2019, Grčka