. EuroJet :: Kuba :: Kuba - Havana 2020

Kuba - Havana 2020

Muzika, boje, visoke palme koje streme ka nebu, tropsko voće, rum, ples, lagani morski vetrić sa mirisom gardenije, plaže i topli osmesi. Kuba najveće ostrvo Kariba sa neverovatnom istorijom i kulturom šarmiraće vas, svojim pejzažima će zadobiti vašu vernost i želju da se vratite, svojom arhitekturom i stilom provešće vas kroz vreme a ono u šta će te se zaljubiti su ljudi. Mesto gde se život pleše. Kuba.

Program putovanja:

1.dan: Beograd - Havana:

Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno vreme. Let do Havane sa presedanjem.

2.dan: Havana : Dolazak na aerodrom u Havani. Transfer do smeštaja. Smeštaj u autentične casa particulares omugućiće vam instant doživljaj kubanskog života. Upoznavanje sa živopisnom arhiterkturom grada kroz pešačku turu u pratnji vodiča. Slobodno veče. Noćenje.

3.dan Havana (Fakultativni izleti) : Mogućnost fakultativnog odlaska na plažu u blizini Havane u prepodnevnim časovima i kasnije popodnevni obilazak grada u čuvenim kabrioletima živopisnih boja jednim od zaštitnih simbola Havane. Vožnju završavamo u najstarijoj poslastičarnici u Havani uz šetnju i još po koju interestantnu priču koju krije stari grad. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan Havana - Viñales (Fakultativni izlet): Mogućnost fakultativnog obilaska oblasti Viñales i najlepših pejsaža seoskog dela Kube. Poseta Indijanske pećine koja se nalazi u delu koji je pod zaštitom UNESCO-ove svetske baštine. Praistorijskog murala inspirisanog teriojom o evoluciji, u čijoj izradi je učestvovao i čuveni Diego Rivera. Organizovan ručak koji je u sklopu fakultativnog izleta. Poseta farme i fabrike cigara, naučićete sve o umeću pravljenja čuvenih kubanskih cigara gde listove duvana biraju samo žene. Povratak u Havanu. Slobodno veče. Noćenje.

5.dan Havana - Varadero (Fakultativni izlet) : Mogućnost fakultativne posete jednoj od najegzotičnijih karipskih plaža u Varaderu poznatog još i pod nazivom Playa Azul. Na putu do tamo očaraće vas magija koja se nalazi u maloj pećini Saturno. Organizovan ručak koji u sklopu izleta i zatim snorkling. Ovaj pravi hedonistički dan završavamo magičnim spektom boja karipskog sutona. Povratak u Havanu. Slobodno veče. Noćenje

6.dan Havana (Fakultativni obilazak): Mogućnost fakultativnog upoznavanja novijeg dela Havane. Obilazak centralnog i urbanog dela Vedado i eklektičnog Hotel Nacional de Cuba a istorija ovog hotela je zapravo istorija Kube u malom uživaćete u najneverovatnijim obrtima ove priče, jer to je Kuba. Posetićemo i Hemingvejevu kuću a onda povratak u naš “stari” kraj. Slobodno veče. Noćenje.

7.dan Havana: Dan predviđen za slobodne individualne aktivnosti u Havani. Slobodno veče. Noćenje.

8.dan Havana: Dan predviđen za slobodne individualne aktivnosti u Havani. Slobodno veče. Noćenje.

9.dan Havana - Beograd : Slobodno prepodne a zatim napuštanje smeštaja, transfer do aerodroma i povratak za Beograd letom sa presedanjem.

10.dan Beograd: Sletanje na aerodrom u Beogradu. Kraj puta.

TRAJANJE ARANŽMANA: 10 dana/ 7 noći

Planirani datumi putovanja (organizator zadržava pravo izmene datuma):

Polazak 17. januara 2020 – povratak 26. januara 2020.

Polazak 24. januara 2020 – povratak 2. februara 2020.

Polazak 31. januara 2020 – povratak 9. februara 2020.

Polazak 7. februara 2020 – povratak 16. Februar 2020

Polazak 14 februara 2020 – povratak 23. februara 2020

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI 1.250,00 € PROMOTIVNA

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI 1.150,00 € (Cena važi do 22.11.2019)

Cena aranžmana podložna je promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa i izdavanja avio karata.