Hotel Royal Palms Beach/Gangehi Island Resort star star star star

Hotel Royal Palms Beach/Gangehi Island Resort

ROYAL PALMS BEACH 4* Hotel Royal Palms nalazi se na nekoliko koraka od plaže Kalatura. 40km udaljen od aerodroma u Colombu. Sobe su okružene tropskim vrtom i obuhvataju balkon. Smeštajne jedinice krase dekor u toplim bojama i nameštaj od rezbarenog drveta. Sobe uključuju klima-uređaj i kupatilo sa kadom i fenom za kosu. Na raspolaganju su TV sa satelitskim kanalima i aparat za čaj/kafu. Internacionalna jela na bazi švedskog stola i zapadnjačka kuhinja služe se u glavnom restoranu, koji obuhvata terasu sa pogledom na plažu.
GANGEHI ISLAND RESORT 4*Odmaralište Gangehi Island nalazi se na obodu atola Severni Ari. Gostima su na raspolaganju smeštajne jedinice iznad vode, na plaži ili u tropskim vrtovima. Ove klimatizovane sobe poseduju prostrane verande, ventilator na plafonu, frižider i sef. Kupatila nude tuš sa toplom i hladnom vodom. Odmaralište Gangehi Island je okruženo koralnim grebenima i udaljeno je oko 25 minuta vožnje hidroavionom od Međunarodnog aerodroma Male. U restoranu Veli služe se jela internacionalne kuhinje, uključujući italijanska, azijska i vegetarijanska jela na bazi švedskog stola. Kokteli i vina su na raspolaganju u baru sa panoramskim pogledom na more. 

Pošaljite upit

Popusti i doplate

CENA ARANŽMANA PO OSOBI JE OD 1.859€

Opis aranžmana

Polasci: individualni 
Broj dana: 15 ( 13 noćenja na destinaciji ) 
Transport: avio prevoz iz Beograda
Minimalni broj putnika: 1

PROGRAM PUTOVANJA

DAN 1 Beograd – Colombo
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla tri sata pre leta . Let za Colombo sa presedanjem.
DAN 2 Šri Lanka
Dolazak u Colombo, transfer  i smeštaj u izabrani  hotel. Slobodno vreme i noćenje.
DAN 2 – 7 Šri Lanka
Doručak. Slobodni dani za uživanje u suncu i moru . Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( Obilazak Colomba glavnog grada, Kendy svetilišta, Polonnaruwa antičkog grada, Pinnawala sirotište slonova, jahanje slonova itd )
DAN 7 Maldivi
Transfer iz hotela na aerodrom Colombo u dogovoreno vreme i direktan let za Male. Transfer hidro brodom ili avionom . Smeštaj u izabrani hotel i slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( ronjenje na Rasfari i Banana grebenu, jedrenje i vožnja katamaranom, obilazak glavnog grada Male, poseta Nacionalnom muzeju  Hukuru, obilazak sultanske palate Mulee-Aage… )
DAN 7 - 15 Maldivi - Beograd
Poslednji dan u dogovoreno vreme transfer na aerodrom Male  i let za Beograd s presedanjem. KRAJ PROGRAMA !

Program obuhvata

 • Povratni avio prevoz sa svim taksama ( Beograd – Colombo – Male - Beograd )
 • Hotel sa izabranom uslugom (6 noćenja Šri Lanka, 7 noćenja Maldivi)
 • Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
 • Troškovi organizacije putovanja
 • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku

Program ne obuhvata

 • Viza za Šri Lanku 35 eur / online aplikacija ili aerodrom Colombo. http://www.eta.gov.lk/slvisa/
 • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
 • Individualni troškovi

Uslovi i način plaćanja

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • PLAĆANJE  JE ISKLJUČIVO U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE. Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od najmanje 40% od cene putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, pri čemu je ostatak uplate od 40% podležan promenama. Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
 • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 40 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice: Visa,  Master, Maestro, Dina, American Express
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10 % na ostatak dugovanja,
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane EUROJET-a
 • Kredit: Eurojet izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke u kojoj klijent ima otvoren tekući račun

 

USLOVI OTKAZA :

 • Avio karte bez povracaja ( non refundable ) ,  hotelski  smestaj  storno troskovi:  do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija  , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata  i raspoloživost hotela su  podložne  promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije.
 • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
 • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani ) 
 • Agencija Eurojet ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
 • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-A JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja koji  važe od 25.01.2017. i posebni uslovi važi od 01.10.2017. organizatora putovanja agencije      EUROJET uskladjeni sa YUTA standardom.

Cenovnik br. 1  važi od 01.10.2017.

EUROJET Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

EVROPSKI GRADOVI

99.0 € , 17. 10. 19.

Milano, Italija

545.0 € , 06. 10. 19.

Moskva i St. Peterburg, Rusija

408.0 € , 06. 10. 19.

Rim, Italija

452.0 € , 03. 10. 19.

Pariz, Francuska

455.0 € , 10. 11. 19.

Madrid i Andaluzija, Španija

345.0 € , 08. 11. 19.

Sorento, Italija

313.0 € , 08. 11. 19.

Istanbul, Evropski gradovi

119.0 € , 09. 10. 19.

Toskana, Italija

55.0 € , 04. 10. 19.

Venecija, Italija

59.0 € , 11. 10. 19.

Beč, Austrija