Hotel Sinbad Aqua & Spa star star star star

Hotel Sinbad Aqua & Spa
Hotel Sinbad Aqua & Spa Hurgada

www.sindbadclub.com
LOKACIJA: Ovaj hotel je jedan od 3 hotela koji pripadaju lancu Sindbad Club hotela i nalazi se na šetalištu, u centru novog dela Hurgade – “Memša”, novoj pešačkoj turističkoj zoni. Od starog centra “Sakala” je udaljen oko 6 km. U neposrednoj blizini su čuveni Hard Rock Caffee, Little Buddha… Hotel je udaljen 5 km od aerodroma i koristi plažu susednog hotela Sindbad Beach Resort. Plaža je peščana, duga 350 m, lepo uređena sa drvoredom palmi i koriste je gosti sva 3 Sindbad hotela. Ima ukupno 610 soba.
SMEŠTAJ: Sobe imajuklima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima balkon ili terasu, dok neke sobe imaju francuski balkon ili samo prozor.
DODATNI SADRŽAJ: U svom sastavu poseduje glavni restoran, 3 a la cart restorana u kojima se služe specijaliteti italijanske, azijske i libanske kuhinje, nekoliko barova oko bazena i na plaži, lobby bar, bazeni sa izdvojenim delom za decu (greju se zimi, osim bazena sa talasima), aqua park, spa centar, tursko kupatilo, internet, Wi-Fi internet, animacija, diskoteka, sef na recepciji, servis za pranje i sušenje rublja, bilijar, tereni za tenis, fudbal, mini fudbal i odbojku na pesku, vožnja kanua, centar za ronjenje, teretana, jedrenje, aqua park sa toboganima, animacija, igralište, mini klub. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i javnim prostorijama hotela.
KONCEPT: All Inclusive

Pošaljite upit

Popusti i doplate

Opis aranžmana

HURGADA - LETO 2019

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: BEOGRAD - HURGADA: Sastanak putnika na aerodromu dva sata pre leta. Obrok u avionu. Transfer do izabranog hotela.
2.-10. dan: HURGADA: Boravak u izabranom hotelu prema izabranoj usluzi. Slobodno vreme. Mogucnost organizovanja fakultativnih izleta na licu mesta. Nocenja.
11.dan: HURGADA: Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom.
Transfer do aerodroma i čarter let za Beograd kompanijom AIR SERBIA.

 
Dodatne napomene:

 • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
 •    U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.
 • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
 • U najvećem broj hotela ulazak u sobe je posle 14: 00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10: 00h.Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela , kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
 • U najvećem broju objekata pomoćni krevet je na rasklapanje , drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u sobi.

TAČNA VREMENA KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-a JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR CAIRO). CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I HURGADA I AVIO KOMPANIJA AIR SERBIA & AIR CAIRO.

Napomena:
Državljanima Srbije viza za Egipat je potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog beležnika.

Program obuhvata

  • avionski prevoz avio kompanijom Air Serbia na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd
  • aerodromske takse koje trenutno iznose  51,40 EUR (21,72 eur aerodrom Beograd; 21,42 eur aerodrom Hurgada, 0,98 eur DCV taksa) - plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti.
  • DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja.
  • YQ taksa (taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno)
  • transferi aerodrom - hotel - aerodrom
  • rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu za izabrani broj noćenja
  • organizaciju putovanja i usluge predstavnika

Program ne obuhvata

HURGADA - LETO 2019
 • Dinarski deo aranžmana (plaćaju ga odrasli i deca) u iznosu od 1.999,00 rsd NEPOVRATNO
  • deca do 2 godine plaćaju egipatsku taksu 25 € (nemaju sedište u avionu)       
  • egipatska viza i usluga viziranja  (25$ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju na aerodrom Hurgada      
 • zdravstveno međunarodno putno osiguranje       
 • Individualne troškove putnika 

 

 

 

Uslovi i način plaćanja

Dinarski deo aranžmana – odrasli i deca od 2 do 12 godina: 3000 din.  – plaćanje u agenciji;


Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
 • Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina),
 • Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express, (isti uslovi kao gotovina),
 • Čekovi građana:
 • Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
 • Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10 % na ostatak dugovanja.
 • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod  gotovinskog načina plaćanja,
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane MAX TRAVEL-a.
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.                                                                                                          

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE  NA DAN UPLATE

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slucaju promena na monetarnom trzistu ili trzistu roba I usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju je 100 putnika .

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Fotografije i opisi hotela: WWW.EUROJET.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “MAX TRAVEL” uskladjeni sa YUTA standardom

Program br. 23 važi do 31.05.2019.                                                                                                               

 

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

EVROPSKI GRADOVI

99.0 € , 17. 10. 19.

Milano, Italija

545.0 € , 06. 10. 19.

Moskva i St. Peterburg, Rusija

408.0 € , 06. 10. 19.

Rim, Italija

452.0 € , 03. 10. 19.

Pariz, Francuska

455.0 € , 10. 11. 19.

Madrid i Andaluzija, Španija

345.0 € , 08. 11. 19.

Sorento, Italija

313.0 € , 08. 11. 19.

Istanbul, Evropski gradovi

119.0 € , 09. 10. 19.

Toskana, Italija

55.0 € , 04. 10. 19.

Venecija, Italija

59.0 € , 11. 10. 19.

Beč, Austrija