Hotel Le Pacha Resort star star star star

Hotel Le Pacha Resort

Lokacija: Nalazi se u oblasti Sakala, na oko 7km od samog centra Hurgade i na oko 6km od aerodroma. Hotelski kompleks otvoren je 1997. godine i prostire se na 110.000m2. Na ovom prostoru nalaze se smeštajne jedinice, otvoreni bazeni, aqua park i privatna plaža.

Sadržaj: Hotel poseduje jedan veliki otvoreni bazen sa površinom od 1.585m2 , dubine 130cm i jedan dečiji bazen sa toboganima, dubine 60cm. Oba bazena greju se u zimsom periodu, od 01.11. do 31.03. Spa centar smešten je u odvojenoj zgradi i pruža usluge masaže i razne tretmane lica i tela. Tu se nalazi i jacuzzi i sauna, kao i teretana sa profesionalnim fitnes instruktorom. Tokom celog dana organizovane su razne animacije za decu i odrasle, kao što je vodeni aerobik, odbojka na plaži, vaterpolo i sl.

Sobe: Hotel ima ukupno 258 soba koje su smeštene u 11 posebno sagrađenih zgrada. Sve sobe imaju klima uređaj, mini barom, sefom, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu.

Usluga: all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Restoran Alaa El Dein je na bazi buffet restorana. Doručak se služi od 07:00h – 10:00h, ručak od 13h – 15h i večera od 19h – 22h. Hotel poseduje dva a la carte restorana. Casa Rustica je italijanski restoran u kome se služi ručak i večera. China town je kineski restoran koji takođe nudi uslugu ručka i večere. Oba restorana potrebno je rezervisati minimum jedan dan pre i usluge a la cart restorana se naplaćuju. Hotel ima četiri bara od kojih jedan radi 24h – lobby bar. Pool bar otvoren je od 10:00h – 18:00h u letnjem periodu a u zimskom do 17:00h. Beach bar je takođe otvoren od 10:00h – 18:00h u letnjem periodu a u zimskom do 17:00h. Noćni klub Disco Caligula otvoren je od 23:00h – 04:00h.

www.lepacharesort.com

Pošaljite upit

Popusti i doplate

Opis aranžmana

HURGADA - LETO 2019

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: BEOGRAD - HURGADA: Sastanak putnika na aerodromu dva sata pre leta. Obrok u avionu. Transfer do izabranog hotela.
2.-10. dan: HURGADA: Boravak u izabranom hotelu prema izabranoj usluzi. Slobodno vreme. Mogucnost organizovanja fakultativnih izleta na licu mesta. Nocenja.
11.dan: HURGADA: Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom.
Transfer do aerodroma i čarter let za Beograd kompanijom AIR SERBIA.

 
Dodatne napomene:

 • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
 •    U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.
 • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
 • U najvećem broj hotela ulazak u sobe je posle 14: 00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10: 00h.Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela , kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
 • U najvećem broju objekata pomoćni krevet je na rasklapanje , drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u sobi.

TAČNA VREMENA KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-a JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR CAIRO). CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I HURGADA I AVIO KOMPANIJA AIR SERBIA & AIR CAIRO.

Napomena:
Državljanima Srbije viza za Egipat je potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog beležnika.

Program obuhvata

  • avionski prevoz avio kompanijom Air Serbia na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd
  • transferi aerodrom - hotel - aerodrom
  • rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu za izabrani broj noćenja
  • organizaciju putovanja i usluge predstavnika

Program ne obuhvata

HURGADA - LETO 2019
 • aerodromske takse koje trenutno iznose  51,40 EUR (21,72 eur aerodrom Beograd; 21,42 eur aerodrom Hurgada, 0,98 eur DCV taksa) - plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj protivvrednosti.
 • DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja.
 • YQ taksa (taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno)
  • deca do 2 godine plaćaju egipatsku taksu 25 € (nemaju sedište u avionu)       
  • egipatska viza i usluga viziranja  (25$ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju na aerodrom Hurgada      
 • zdravstveno međunarodno putno osiguranje       
 • Individualne troškove putnika 

 

 

 

Uslovi i način plaćanja

Dinarski deo aranžmana – odrasli i deca od 2 do 12 godina: 3000 din.  – plaćanje u agenciji;


Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje : 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
 • Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina),
 • Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express, (isti uslovi kao gotovina),
 • Čekovi građana:
 • Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
 • Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10 % na ostatak dugovanja.
 • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod  gotovinskog načina plaćanja,
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane MAX TRAVEL-a.
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.                                                                                                          

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE  NA DAN UPLATE

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slucaju promena na monetarnom trzistu ili trzistu roba I usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju je 100 putnika .

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Fotografije i opisi hotela: WWW.EUROJET.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “MAX TRAVEL” uskladjeni sa YUTA standardom

Program br. 16 od 16.04.2019.                                                                                                               

Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65/2010. od 02.02.2010.godine.

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

LETO 2019 - GRČKA

249.0 € , 13. 06. 19.

Krf - Leto 2019, Grčka

335.0 € , 14. 06. 19.

Krit Hanja - Leto 2019, Grčka

315.0 € , 14. 06. 19.

Krit Heraklion - Leto 2019, Grčka

340.0 € , 16. 06. 19.

Rodos - Leto 2019, Grčka

145.0 € , 01. 06. 19.

Skiatos - Leto 2019, Grčka

24.0 € , 25. 05. 19.

Jonska obala - Leto 2019, Grčka

37.0 € , 26. 04. 19.

Halkidiki Atos - Leto 2019, Grčka

18.0 € , 25. 05. 19.

Tasos - Leto 2019, Grčka