. EuroJet :: Hurgada - Leto 2019 :: AVIO - Hurgada Leto 2019 - direktan čarter let / articleId=9308

AVIO - Hurgada Leto 2019 - direktan čarter let

HURGADA - LETO 2019

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: BEOGRAD - HURGADA: Sastanak putnika na aerodromu dva sata pre leta. Obrok u avionu. Transfer do izabranog hotela.
2.-10. dan: HURGADA: Boravak u izabranom hotelu prema izabranoj usluzi. Slobodno vreme. Mogucnost organizovanja fakultativnih izleta na licu mesta. Nocenja.
11.dan: HURGADA: Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom.
Transfer do aerodroma i čarter let za Beograd kompanijom AIR SERBIA.

 
Dodatne napomene:

  • Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
  •    U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.
  • Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
  • U najvećem broj hotela ulazak u sobe je posle 14: 00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 10: 00h.Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela , kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
  • U najvećem broju objekata pomoćni krevet je na rasklapanje , drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u sobi.

TAČNA VREMENA KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-a JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (AIR CAIRO). CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I HURGADA I AVIO KOMPANIJA AIR SERBIA & AIR CAIRO.

Napomena:
Državljanima Srbije viza za Egipat je potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod javnog beležnika.