. EuroJet :: Lido di Jesolo - Leto 2019 :: Lido di Jesolo - Hoteli - Leto 2019 - individualno

Lido di Jesolo - Hoteli - Leto 2019 - individualno

Legenda :
ADL – odrasla osoba, CHD – dete od 2 do 12 – 15 god. (u zavisnosti od cenovne politike određenog hotela), INF – beba od 0 do 2 – 3 god. (u zavisnosti od cenovne politike određenog hotela), pax – putnik (odnosi se i na odrasle i na decu); DBL – dvokrevetna soba, TRPL – trokrevetna soba, SGL – jednokrevetna soba, HB – polupansion (doručak i večera), BB – noćenje sa doručkom, RR – najam apartmana / sobe,  SV – pogled na more, SSV – delimičan pogled na more, SUPP. – superior soba, B.COT – krevetac za bebu, Family room – “porodična soba“ veće kvadrature za smeštaj 4 osobe,najčešće je koriste roditelji sa dvoje dece, može imati dve odvojene sobe ( u zavisnosti od hotela ) , superior soba – soba veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne sobe, Free – besplatno.

PREVOZ:
Agencija organizuje autobuski prevoz na liniji Beograd – Lido di Jesolo – Beograd za sezonu - leto 2019.
Polazak autobusa iz Beograda je isključivo petkom a povratak iz Lido di Jesola je isključivo subotom.
Cena povratne karte na liniji Beograd – Lido di Jesolo – Beograd iznosi: 70 po odrasloj osobi / 60 € za dete do 12 god.
Prevoz iz Novog Sada uz  doplatu 20 po osobi  (povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe. Za manji broj putnika, cena će biti uvećana).


NE POSTOJI MOGUĆNOST PREVOZA U JEDNOM PRAVCU.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000
dinara po sedistu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u  autobusu.

Sakupljanje putnika iz Lido di Jesolo-a za Srbiju je u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i do 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka putem infotabli, usmeno, telefonom ili SMS-om.
Postoji mogućnost izmene vremena polaska za Italiju i povratka iz Italije, ali će putnici biti blagovrmeno obavešteni, putem predstavnika ili sms porukom na mobilni telefon.
Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku i sedištu. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.

Program putovanja – sopstveni prevoz:
1. dan: Dolazak u hotel posle 14:00 h. Usluga prema programu. Noćenje
2. dan – poslednji dan: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu. Noćenje
Poslednji dan  boravka: Napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa.

Program putovanja – autobuski prevoz:
1. dan: Polazak iz iz Beograda u poslepodnevnim časovima. Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.
2 – poslednji dan: Dolazak u Lido di Jesolo u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel od 14:00 časova. Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
8. dan: Napuštanje soba do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.
9. dan: Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

VAŽNE NAPOMENE:
ARANŽMANI SU INDIVIDUALNI. PUTNICI BIRAJU SAMI VREME POLASKA I DUŽINU BORAVKA

Napomena :
U svim hotelima ishrana je po principu: doručak – švedski sto (samoposluživanje) / večera – po meniju (izbor 2 jela).
Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je 'dress code' za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
Za gospodu duge pantalone i majice sa kratkim rukavima (ne šortsevi i atletske majice). Za dame adekvatna garderoba (zabranjen je ulazak u kupaćim kostimima i šortsevima).