Hotel Manaus star star star

Hotel Manaus
Hotel Manaus Majorka

Lokacija: Udaljenost od peščane plaže: oko 500 metara. Hotel se nalazi u mirnoj ulici u mestu Arenal, na brdu. Od grada Palme je udaljen oko 15 km.
Smeštaj:Hotel ima 101 sobu. Sve sobe imaju: kupatilo, klima uređaj, neke imaju ventilator na plafonu, satelitsku TV, sef (uz doplatu), telefon, mali frižider (uz doplatu), fen za kosu, balkon. Najviše osoba u sobi: 3 osobe ili 2 odrasle i 1 dete (do 13 godina). Postoji mogućnost upita za porodične sobe koje mogu da prime 3 odrasle i 1 dete ili 2 odrasle osobe i 2 dece.
Dodatni sadržaj:Restoran, bar, bar pored bazena, bazen, bazen za decu, internet kutak, bilijar, mini klub za decu, wifi (uz doplatu).
Naša napomena: Lep hotel sa odličnim odnosom kvaliteta i cene.

www.hotelmanaus.com

Pošaljite upit
Hotel Manaus Majorka

Popusti i doplate

Opis aranžmana

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan. Beograd -Palma de Majorka : Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera Agencije Ponte. Prevoz čarter letom
( let traje cca dva sata ). Dolazak na Palmu.  Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. - 10. dan : Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
11.  dan Palma de Majorka - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (AIR SERBIA).

Program obuhvata

  • Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Palma de Majorka- Beograd,                                        
  • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,                                         
  • Transfer aerodrom - hotel - aerodrom,                                                                                                                               
  • Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja. 

Program ne obuhvata

  • Aerodromske takse u visini od  37 EUR ( 21.72 EUR aerodromska taksa Beograd,  14.30 EUR aerodromska taksa Palma,   0.98 EUR DCV taksa) , plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj   protivvrednosti; DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja, YQ taksa ( YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno;                          
  • Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2.999,00 rsd                        
  • Deca do 2 god besplatno                                                                                                                                          
  • Sve navedene takse su podložne promeni  i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka Putovanja.
  • Gradska taksa (plaća se po osobi po noći)- za boravak u hotelu kategorije 1*, 2* i 3* 2.30 eura u hotelu kategorije 3* sup i 4*- 3.40 eura u hotelima 5* i 4* sup 4.50 eura                           
  • Troškovi fakultativnih izleta , putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznaceno pod " ARANŽMAN UKLJUČUJE"

Uslovi i način plaćanja

OPŠTE INFORMACIJE                                                                                                                                                 
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Din-arima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžmannije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.                                                                                                                                                                                                                                                                          
USLOVI PLAĆANJA                                                                                                                                      
1. Gotovinsko palcanje: 50% prilikom rezervacije, sotatak 15 dana pre pocetka aranzmana         
2. Kreditne kartice banke Intesa na 6 rata bez uvecanja (Banca Intesa Master Cars, Visa I American Express                                                                                                                                      
3. Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express                        
4. Cekovi gradjana: Mogucnost placanja na 3 rate bez kamate, mogucnost placanja na 6 rata uz uvecanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije I 5 mesecnih rata. 
5. Preko racuna, uz profakturu izdatu od strane MAX TRAVEL-a                                                               
6. Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane bankegde klijent ima otvoren tekuci racun                                                                                                                   

OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza  aranžmana prema uslovima i tarifama DUNAV osiguranja. Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja , u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.                                                                                                                                 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde,  putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.                                                                                                                                                                                                           
VIZE:  Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju , kao i zemalja kroz koje prolaze.                                                                                                                                        

PREVOZ AVIONOM: Kompanija Air Srbija je glavni prevoznik putnika Agencije Max Travel Travel i Agencija nije u mogućnosti da garantuje vreme polaska  po kojem će čarter letovi kompanije Air Srbija  biti realizovani. Vreme leta na čarter letovima , objavljuje se najčešće  dva dana pre realizacije programa. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta , tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučejevima kašnjenja letova,  avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.                                                                                                                                        

ZA ARANŽMANE KOJI SU RAĐENI NA BAZI ČARTER LETA MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 100 PUTNIKA PO LETU.
ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE ROK JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.


PRTLJAG: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 23 kg + 8 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga , organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice, manikir setovi i drugi oštri predmeti , bilo kakve tečnosti , gelovi , sprejevi i pene.                                                                                                                                      

TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji  sačekaće Vas predstavnik agencije Max Travel, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.                Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključeve ( od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune.                                                                                                                                                                                                                                                                        
CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe. Dete do 2 god - besplatno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta. Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa , osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.                                                                                                                                                                                                   
NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta,  isti možete zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.                                                                                                                                  
HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu , obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.                                                                                                                              
NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana.                                                                                Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.                                                                                                                                           
ALL INCLUSIVE- SVE UKLJUČENO - Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive  koncept za vaš hotel.                                                                                                                                         
POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.                                                
KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.                                                                                                                                                                                                                                        
PUTNA DOKUMENTA: Avionske karte, vaučere, i ostala dokumenta aerodromski predstavnik agencije Max Travel Travel predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije Max Travel Travel na aerodromu Beograd. Po preuzimanju karata potrebno  je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik  nije   stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali  na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.                                                                                                                                                                                                                                                                                      
PREDSTAVNIK AGENCIJE  je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći ( usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,....) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da  Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.                                                                                                                               

FAKULTATIVNI IZLETI su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene. Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za  obe ugovorne strane.                                                                                                                                          

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE "MAX TRAVEL" SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA

 Licenca OTP br. 65/2010 OD 02.02.2010. god Garancija putovanja br. 300060391 od 25.01.2018.godine

 

Komentari (2) ostavi komentar
anonymous [neregistrovani] (06. 08. 2014., 13:14)
Odgovori

Agencija sa kojom je zadovoljstvo putovati

Planiramo naredne godine na Majorku pa bi mogli da ubacite malo vise hotela gde mogu dvoje dece.Dosta slaba ponuda za vece porodice u hotelima 3*
Pozdrav!
Najbolji ste ♥

anonymous [neregistrovani] (29. 06. 2013., 21:20)
Odgovori

:(

eh, da je samo dva dana kasnije..

Nazad na vrh

EVROPSKI GRADOVI

99.0 € , 17. 10. 19.

Milano, Italija

545.0 € , 06. 10. 19.

Moskva i St. Peterburg, Rusija

408.0 € , 06. 10. 19.

Rim, Italija

452.0 € , 03. 10. 19.

Pariz, Francuska

455.0 € , 10. 11. 19.

Madrid i Andaluzija, Španija

345.0 € , 08. 11. 19.

Sorento, Italija

313.0 € , 08. 11. 19.

Istanbul, Evropski gradovi

119.0 € , 09. 10. 19.

Toskana, Italija

55.0 € , 04. 10. 19.

Venecija, Italija

59.0 € , 11. 10. 19.

Beč, Austrija