Hotel Club Letoonia star star star star star

Hotel Club Letoonia
Hotel Club Letoonia Fetije

www.letoonia.com

Lokacija
Hotel zauzima jednopoluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Hotelski kompleks se prostire na površini od 164.000m2, okružen je bujnim zelenilom i ima 3 privatne plaže ukupne dužine oko 2km. Hotel je renoviran 2013 godine. Od Fetija do kojih se može stići brodićem ili taksijem je udaljen oko 5km a od aerodroma u Dalamanu 50km.
Smeštaj
Hotel svojim gostima nudi smeštaj u standardnim sobama koje se nalaze u glavnoj zgradi ili u bungalovima koji se nalaze rasuti po kompleksu i koji su okruženi zelenilom. Svaka soba i bungalov (18-20m2) ima klimu, televizor, telefon, balkon, sef, mini bar, fen, ketler za kafu i čaj.
Dodatni sadržaj
Zbog veličine kompleksa hotel ima 3 restorana u kojima se služe glavni obroci. Pored njih postoje još 2 snek bara, 3 a la carte restorana, 8 barova, 3 plaže (pesak/šljunak) koje su povezane betonskom platformom koja ide oko celog poluostrva, peškire za plažu, šetalište koje je dugačko skoro 4km i prolazi kroz ceo kompleks, 3 panoramska lifta – uspinjače, 1 zatvoreni bazen, 3 otvorena bazena sa odvojenim delom za decu, dečiji bazen sa mini toboganima, 3 tobogana koji se spuštaju u more, dnevnu i večernju animaciju sa različitom tematikom, aerobik, joga, odbojka na plaži, pikado, tereni za košarku i tenis, mini klub, mini disko, sportovi na vodi, mini golf, bilijar, bežični internet, fitnes centar, spa centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, pedikir, manikir, frizer, mini market, suvenirnica, doktor.
Koncept
All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, užina, kolači, kafa, čaj, večera, noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u skladu sa radnim vremenom resortana i barova.

Pošaljite upit
Hotel Club Letoonia Fetije

Popusti i doplate

Opis aranžmana

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Beograd - Bodrum Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla", 2 sata pre poletanja aviona. Po sletanju transfer do hotela. Izabrana
usluga. Noćenje.
2.-10. Dan Fetije Slobodni dani za individualni program. Izabrana usluga, noćenje.
11. dan Bodrum - Beograd Izabrana usluga. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma i let do Beograda.

 

Program obuhvata

 • Avio prevoz na relaciji Beg-Bjv-Beg
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge
 • Transfere aerodrom-hotel-aerodrom
 • Usluge predstavnika
 • Organizaciju putovanja u celini

Program ne obuhvata

 • Aerodromske takse u visini od 37.7 EUR ( 21.72 EUR aerodromska taksa Beograd, 15 EUR aerodromska taksa Antalija, 0.98 EUR DCV taksa.)
 • YQ taksa ( YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno)
 • DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja, deca od 0 do 2 god: besplatno;
 • Sve navedene takse su podložne promeni i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;
 • Troškovi fakultativnih izleta,
 • Individualni troškovi, sve što nije naznaceno pod " ARANŽMAN OBUHVATA"

Uslovi i način plaćanja

NAPOMENE:

Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova u zavisnosti od raspoloživosti i dozvola avio flote u tom slučaju obrok u avionu menja obrok u hotelu. U slučaju kasnog večernjeg leta i stizanja u hotel posle 20h i 30min. prvi obrok se servira samo u avionu i većina hotela u tom slučaju ne služi večeru i ne nadoknadjuje obrok poslednjeg dana boravka.
U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim gde je drugačije navedeno. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu). Max Travel nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera. Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta, pasoše, i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice Pasoš mora biti važnosti minimum 5 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Način plaćanja:

Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina),
Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express, (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate. Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na
ostatak duga. Akontacija je 40% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10 % na ostatak dugovanja.
Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja,
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane MAX TRAVEL-a.
Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima
otvoren tekući račun.

PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE
Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slucaju promena na monetarnom trzistu ili trzistu roba I usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena,izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

VAŽNE NAPOMENE
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE MAX TRAVEL-a JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE
Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju je 100 putnika.
Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati BEZ VIZA .
Pasoš mora biti važnosti minimum 5 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
Fotografije i opisi hotela: WWW.EUROJET.RS

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “MAX TRAVEL” uskladjeni sa YUTA standardom
Program br. 5 od 09.04.2019. Licenca APR registar turizma kategorije OTP br. 65 / 2010 od 02.02.2010.

Komentari (0) ostavi komentar

Nema komentara.

Nazad na vrh

LETO 2019 - GRČKA

249.0 € , 13. 06. 19.

Krf - Leto 2019, Grčka

335.0 € , 14. 06. 19.

Krit Hanja - Leto 2019, Grčka

315.0 € , 14. 06. 19.

Krit Heraklion - Leto 2019, Grčka

340.0 € , 16. 06. 19.

Rodos - Leto 2019, Grčka

145.0 € , 01. 06. 19.

Skiatos - Leto 2019, Grčka

24.0 € , 25. 05. 19.

Jonska obala - Leto 2019, Grčka

37.0 € , 26. 04. 19.

Halkidiki Atos - Leto 2019, Grčka

18.0 € , 25. 05. 19.

Tasos - Leto 2019, Grčka