Naslovna > Evropa > Crna Gora > Bečići > Hotel Splendid Conference&Spa

Hotel Splendid Conference&Spa starstarstarstarstar

Hotel Splendid Conference&Spa

LETO 2014

Hotel SPLENDID CONFERENCE & SPA RESOSRT 5*   BEČIĆI Lokacija: nalazi se na bečičkoj plaži. U harmoniji sa prirodom nači ćete istinski odmor za dušu i telo, i ne smao da ćete istinski zaboraviti na svakodnevne brige, već ćete ih ostaviti u Splendidovim svetu Wellness-a baziranom na četiri elementa: zemlji, vatari, vazduhu i vodi. Usluga: ND - doručak- švedski sto. Smeštaj:328 dvokreventih soba i 15 apartmana. Svaka soba/app ima kupatilo sa kadom i tušem, fen,  kablovsku TV, telefon, internet, se, mini bar, klimu, balkon a većina soba/app ima pogled na more. Sadržaj: hotel poseduje recepciju, restoran sa terasom, lobi bar, aperitv bar u banket zoni, baen bar, ekskluzivni resotoran sa panoramskim pogledom na more, plažni bar i restoran prostrani foaje sa pogledom na more, wellness bar, zatatvoren i otvoren bazen, sopstvenu plažu, garažu i parking.
Pošaljite upit

  

Popusti i doplate

Hotel SPLENDID CONFERENCE & SPA 5*

usluga noćenje / doručak, ishrana švedski sto, cene po osobi i danu

Termin boravka →

od 01.06.

od 01.07.

od 26.07.

od 23.08.

od 01.09.

od 01.10.

do 01.07.

do 26.07.

do 23.08.

do 01.09.

do 01.10.

do 30.10.

Dvokrevetna soba, balkon

2+1

117,00

131,50

178,00

131,50

117,00

84,00

               

Doplate →boravišna taksa i osiguranje - 1,30 eur po osobi i danu, deca od 2 do 12 godina 0,50 eur, po osobi i danu · polupansion 25,00 eur po osobi i danu (važi i za decu  od 2 do 12 godina) · jednokrevetna soba 50% · premium soba, pogled more  80,00 eur po sobi i danu · pogled more 50,00 eur po sobi i danu ( isključivo na upit) · povezane soba 25,00 eur po sobi i danu · dečiji krevetac gratis (na upit)  · Minimalan boravak je 7 noći. Za kraći boravak cena se uvećava 30%.

Popusti → deca do 2 godine gratis (nemaju ležaj) · deca od 2 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi 25% · dvoje dece u pratnji jedne odrasle osobe po 50% svako  · dete od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi 50% · treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 10%.      

Aranžman obuhvata

 • smeštaj u odabranom hotelu/apartmanu, po osobi/sobi po smeni
 • organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata

 • prevoz do destinacije
 • fakultativne izlete
 • individualne troškove putnika
 • turističku (boravišnu) taksu, osim gde uz cene objekta nije drugačije navedeno
 • putno osiguranje Delta Generali na osiguranu sumu  do  35.000 € samo za državljane republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji- plaćanje u agenciji

Uslovi i način plaćanja

 • Gotovinsko plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 • Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
 • Kreditne kartice:Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina),
 • Čekovi građana:
 • Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
 • Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i  5 mesečnih rata od po 10 % na ostatak dugovanja.
 • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod  gotovinskog načina plaćanja,
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane EUROJET-a.
 • Kredit: Eurojet izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE  NA DAN UPLATE

Eurojet zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena,izmene programa putovanja ili otkaza putovanja

VAŽNE NAPOMENE:

 • ARANŽMANI SU INDIVIDUALNI, PUTNICI SAMI BIRAJU VREME POLASKA I DUŽINU BORAVKA
 • Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
 • Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Cenovnik br.14 od 19.08.2014.                  

Eurojet travel company  je subagent - Licenca APR registar turizma kategorije  OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.                                                     

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA  Organizatora putovanja Olympic Travela , Licenca OTP broj 18 od 04.04.2012.godine.OPŠTI USLOVI PUTOVANJA  Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije  (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.