VILA GENNY - LEFKADA / NIDRI

Grčka - Apartmani / Lefkada

Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu

Lokacija: Vila je idealno pozicionirana, nalazi se u samom centru Nidrija, u glavnoj ulici i gleda na marinu. Udaljena je oko 30m od mora i oko 200m od gradske plaže.

Opis: Vila poseduje lepo dvorište sa uređenom baštom i privatan parking. Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze na prvom i drugom spratu, imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno, po jedinici). Petokrevetni apartman ima dva kupatila, šestokrevetni apartman se nalazi u potkrovlju i sastoji se od dve spavaće sobe i velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom. Neki apartmani imaju direktan pogled na more a neki na ulicu.

Google maps:
Latitude: 38.704783
Longitude: 20.708293

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Individualni prevoz ili polazak autobusom sa dogovorenog mesta. Vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. – 11. dan:  Lefkada:

U ranim popodnevnim  časovima stizanje na Lefkadu u mesto Nidri,  smeštamo se u apartmane/studije/sobe i krećemo u istraživanje ovog najpopularnjeg turističkog centra Lefkade, koji će nam narednih devet noći biti sigurna luka. Uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros  Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki, istraživanje ostrva izletima do obližnjih ostrva Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios, glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hrama u Athani, vodopada Nidri,  tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros i Kolivata, Kefalonije...

12. dan: Lefkada – Severna Makedonija – Srbija:  

Pakovanje stvari i napuštanje Nidrija. Sledi vožnja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije...

13.dan:– Srbija: 

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Deset noćenja u smeštajnim kapacitetima u Nidriju na Lefkadi prema izboru iz tabele cenovnika, u kojima je usluga na bazi najma (bez ishrane).
  • usluge  pratioca grupe,
  • autobuski prevoz samo u slučaju da se klijent opredelio za cenovnik sa uračunatim autobuskim              prevozom. Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5€
  • organizaciju putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:

1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) / 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ - plaćanje u agenciji,

Cena osiguranje uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja

NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).

autobuski prevoz, ukoliko  (polazak autobusa je jedan dan ranije u odnosu na datum ulaska u sobu iz tabele).

  • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ ),
  • doplatu za polupansion  99€ po osobi – plaćanje u agenciji,
  • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
  • Individualne  troškove putnika.

POPUSTI:

  • Jedno dete u pratnji dve punoplative osobe od 0 - 2 godine besplatno (nema sedište u autobusu i nema ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
NAČIN PLAĆANJA: 
•Gotovinsko plaćanje:
20% cene aranžmana prilikom rezervacije, 
30% cene aranžmana mesec dana nakon uplate prve rate,
Ostatak cene aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
•Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
•Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
•Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja,
U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

NAPOMENE:

1.Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.

2.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 

3.Neophodna viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP Republike Srbije, Koordinaciona uprava).

4.Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. Putnici su u obavezi da dostave sve podatke iz pasoša najkasnije 48h pred polazak na putovanje.

5.Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje je obavezno za celokupan period putovanja. Putnici koji poseduju putno i zdravstveno osiguranje, potrebno je da prilože kopiju polise osiguranja prilikom prijave za putovanje ili da uplate osiguranje u agenciji.

6.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

7.Ukoliko putnik ne izvrši uplatu rate ili celokupnog iznosa u predviđenom roku, smatra se da je odustao od putovanja. Datum otkaza se smatra trenutak kada Organizator obavesti putnika o raskidu ugovora zbog neizmirenja obaveze. Datum obaveštavanja putnika o neizmirenju obaveza i raskidu ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.

8.Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

9.Molimo putnike da provere tačno vreme polaska dan pre početka putovanja, ukoliko do tada ne dobiju informaciju sms obaveštenjem.

10.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo overeni pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

11.Organizator ne može biti odgovoran za fakultativne i naknadno izvršene usluge, kao i za učešće na sportskim i drugim aktivnostima. Organizator nije odgovoran i ne može garantovati kvalitet i dužinu trajanja dnevnog i noćnog provoda, kao i drugih manifestacija.

12.Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja.

13.  Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela / apartmana.

14. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Rok za prijavljivanje je 30 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.

Svi koji se prijave 30 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%). 

Aranžman je rađen na bazi minimum 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Program br.1  od 15.01.2020.     Licenca APR registar turizma kategorije OTP  br. 65 / 2010 od  02.02.2010.

  Google kordinate: Latitude: 38.704783 | Longitude: 20.708293

Lefkada
Lefkada
Lefkada
Lefkada