Solunska regija

Image

PEREA 1* / PEREA

Mali, ekonomičan hotel nadomak plaže i  grada Soluna. Udobne sobe, bar, internet, visokog kvalitet usluga.U ... detaljnije

Image

GOLDEN STAR CITY RESORT 4* / PEREA

LOKACIJA: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od ... detaljnije

Image

SUN BEACH 4* / AGIA TRIADA

Ekonomičan hotel blizu Soluna, u primorskom regionu Agia Triada, nadomak tržnog centra Kosmos. Za porodičan ... detaljnije

Image

SANTA BEACH 4* / AGIA TRIADA

Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i ... detaljnije

Image

ROYAL 4* / PEREA

Lokacija: Hotel Royal se nalazi na uzvišenju iznad mesta Perea i pruža predivan pogled na ... detaljnije

Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj. Ovo je glavno mesto grčke regije Makedonije i smatra se drugim grčkim glavnim gradom zbog svoje velike istorijske i strateške važnosti. Grad se prostire na 17 km, duž Solunskog zaliva i sastoji se od 13 opština. U grčkom jeziku, grad je još poznat pod nazivom Σαλονίκη (Saloniki), u turskom kao Selânik, u slovenskim jezicima kao Solun (Солун). Solun je drugi po veličini industrijski, trgovački i kulturni centar kao i važno prometno mesto u jugoistočnoj Evropi. Trgovačka luka grada je vrlo važna za Grčku i za druge zemlje na jugoistoku Evrope. Grad je poznat po mnogobrojnim spomenicima i zgradama iz vizantijskog i otomanskog razdoblja. Agia Triada je lepa plaža dugačka nekoliko kilometara i naselje udaljeno od centra Soluna 24 km do kog se lako i brzo iz grada može stići redovnom linijom gradskog autobusa. Na plaži postoji sve što je potrebno za prijatan odmor: ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Plaža je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Neki delovi Agia Triade su posebno interesantni u večernjim časovima kada sve oživi i kada se meštanima pridruže i mnogobrojni gosti.

Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj. Ovo je glavno mesto grčke regije Makedonije i smatra se drugim grčkim glavnim gradom zbog svoje velike istorijske i strateške važnosti. Grad se prostire na 17 km, duž Solunskog zaliva i sastoji se od 13 opština.
U grčkom jeziku, grad je još poznat pod nazivom Σαλονίκη (Saloniki), u turskom kao Selânik, u slovenskim jezicima kao Solun (Солун).
Solun je drugi po veličini industrijski, trgovački i kulturni centar kao i važno prometno mesto u jugoistočnoj Evropi. Trgovačka luka grada je vrlo važna za Grčku i za druge zemlje na jugoistoku Evrope. Grad je poznat po mnogobrojnim spomenicima i zgradama iz vizantijskog i otomanskog razdoblja.Solun, drugi po veličini grad u Grčkoj. Ovo je glavno mesto grčke regije Makedonije i smatra se drugim grčkim glavnim gradom zbog svoje velike istorijske i strateške važnosti. Grad se prostire na 17 km, duž Solunskog zaliva i sastoji se od 13 opština.
U grčkom jeziku, grad je još poznat pod nazivom Σαλονίκη (Saloniki), u turskom kao Selânik, u slovenskim jezicima kao Solun (Солун).
Solun je drugi po veličini industrijski, trgovački i kulturni centar kao i važno prometno mesto u jugoistočnoj Evropi. Trgovačka luka grada je vrlo važna za Grčku i za druge zemlje na jugoistoku Evrope. Grad je poznat po mnogobrojnim spomenicima i zgradama iz vizantijskog i otomanskog razdoblja.

Agia Triada

Agia Triada je lepa plaža dugačka nekoliko kilometara i naselje udaljeno od centra Soluna 24 km do kog se lako i brzo iz grada može stići redovnom linijom gradskog autobusa. Na plaži postoji sve što je potrebno za prijatan odmor: ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Plaža je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Neki delovi Agia Triade su posebno interesantni u večernjim časovima kada sve oživi i kada se meštanima pridruže i mnogobrojni gosti.

Solunska regija